logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website van NoNoA, onlinesystemsengineering.com. Door deze website te bezoeken en/of te gebruiken verklaar je dat je akkoord bent met de toepasselijkheid van deze disclaimer, dat je kennis hebt genomen van de voorwaarden in deze disclaimer en deze hebt aanvaard.

Gebruik van onze website

We stellen de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze samen, maar staan niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Ook kunnen we niet garanderen dat de website te allen tijde naar behoren functioneert. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie die op deze website wordt aangeboden en het gebruik van deze website.

De informatie op deze website is van algemene aard. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Verwijzingen naar websites van derden

Deze website kan door middel van hyperlinks en andere technieken naar websites van derden verwijzen. Dit doen wij bijvoorbeeld als we informatie van derden relevant achten voor onze bezoekers of in artikelen naar een bron verwijzen.

Wij hebben echter geen invloed op websites van derden. Daarom is het gebruik van hyperlinks en deze websites voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, het gebruik en de inhoud van deze websites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

Gebruik van informatie

NoNoA behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle informatie en andere inhoud die op of via deze website wordt aangeboden. Het is niet toegestaan om informatie of andere inhoud die op deze website wordt aangeboden op welke manier dan ook te kopiëren, verveelvoudigen, verspreiden of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NoNoA.

Wijzigingen

NoNoA behoudt zich het recht om de informatie of andere inhoud die via deze website aangeboden wordt op elk gewenst moment aan te passen, zonder aankondiging hiervan. Wij raden je aan om regelmatig na te gaan of de inhoud van deze website is gewijzigd. Dit geldt ook voor deze disclaimer.

Toepasselijk recht

Op deze website en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.